Coaches | Gymnastics

Senior coaches (and substitutes)

Ante
Kyra
Mallory
Phillip

Greta (substitute coach)

Lara (only returning by November 2020)

Morin (substitute coach)

Sophia (substitute coach)

Junior coaches

Ana

Hannah

Linus

Assistant Coaches

Charlotte
Finley
Helena
Jonah
Konstantin
Marla
Quentin

Looking for Gymnastic coaches

January 2020

Gerätturnen – Trainer/in gesucht

Der Sport-Club JFK-Schule Berlin e.V. sucht eine/n engagierte/n Trainer/in zur Ergänzung des Teams:

Ab sofort suchen wir eine/n Trainer/in für unsere 9-10 jährigen Turnerinnen dienstags von 16-18 Uhr und samstags 11-13 Uhr in der Turnhalle der JFK Schule in Berlin-Zehlendorf (www.sc-jfks-berlin.de).

Die Bezahlung erfolgt auf Stundenbasis, durch Vertretungsübernahmen sind bis zu acht Wochenstunden möglich. Unser Trainerteam würde sich über Unterstützung sehr freuen.

Birgit Reinert und Jenny Parkinson

info.scjfks@gmail.com

Gymnastics coach wanted

The Gymnastics Division of the Sport-Club John-F.-Kennedy-Schule Berlin e.V. is looking for a new coach:

We currently need someone to train our 9-10 year old girls on Tuesdays from 16:00-18:00 and on Saturdays from 11:00-13:00 at the gym of JFK School in Berlin-Zehlendorf (www.sc-jfks-berlin.de).

Since our coaches substitute for each other, it is possible to coach up to 8 hour per week.

If you are interested in joining our trainer team, please send an email to info.scjfks@gmail.com.

We are looking forward to receiving your application,

Birgit Reinert and Jenny Parkinson