Coaches | Gymnastics

Senior coaches (and substitutes)

Ante
Kyra
Mallory
Phillip

Greta (substitute coach)

Lara (only returning by mid-October 2020)

Morin (substitute coach)

Sophia (substitute coach)

Junior coaches

Ana

Hannah

Linus

Assistant Coaches

Charlotte
Cristina
Finley
Helena
Jonah
Konstantin
Marla
Quentin

Looking for Gymnastic coaches

January 2020

Gerätturnen – Trainer/in gesucht
Der Sport-Club JFK-Schule Berlin e.V. sucht eine/n engagierte/n Trainer/in zur Ergänzung des Teams:

Ab sofort suchen wir eine/n Trainer/in für unsere 9-10 jährigen Turnerinnen dienstags von 16-18 Uhr und samstags 9-11 Uhr in der Turnhalle der JFK Schule in Berlin-Zehlendorf (www.sc-jfks-berlin.de).

Die Bezahlung erfolgt auf Stundenbasis, durch Vertretungsübernahmen sind bis zu acht Wochenstunden möglich. Unser Trainerteam würde sich über Unterstützung sehr freuen.

Birgit Reinert und Jenny Parkinson

info.scjfks@gmail.com

Gymnastics coach wanted

The Gymnastics Division of the Sport-Club John-F.-Kennedy-Schule Berlin e.V.  is looking for a new coach:
We currently need someone to train our 9-10 year old girls on Tuesdays from 16:00-18:00 and on Saturdays from 11:00-13:00 at the gym of JFK School in Berlin-Zehlendorf (www.sc-jfks-berlin.de).

Since our coaches substitute for each other, it is possible to coach up to 8 hour per week.
If you are interested in joining our trainer team, please send an email to info.scjfks@gmail.com.

We are looking forward to receiving your application,
Birgit Reinert and Jenny Parkinson

info.scjfks@gmail.com